Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului Real Invest Com SRL, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
Real Invest Com SRL foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Real Invest Com SRL este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
vezi procesatorii nostri de date
Procesator Date La ce foloseste
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Google Adwords Optimizeaza reclamele transmise online.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
2Performant Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs.
contul meu
Autentificare
Utilizator nou Recupereaza parola

comenzi@realinvest.ro telefon: 0729 308 581
0744 398 816program: Preluam comenzi online 24/7
Cosul de cumparaturi (produse 0)
Cosul de cumparaturi
Total: 0 RON

Comunicat GranturiCOMUNICAT DE PRESA16.09.2022

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituita prin ORDONANTA DE URGEN?? nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele m?suri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operational Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19Societatea SC REAL INVEST COM SRL, În calitate de Beneficiar, a implementat proiectul „Granturi pentru capital de lucru”, cod proiect 21812, finantat prin schema de ajutor de stat instituita prin ORDONANTA DE URGENTA nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operational Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.

Autoritatea de Management este Ministerul Fondurilor Europene.

Organismul Intermediar: AIMMAIPE Cluj-Napoca

Valoarea totala a proiectului este de 414192.16 lei din care finantarea nerambursabila este reprezentata de suma de 360167.1 lei.

Obiectivul principal al schemei de ajutor de stat îl constituie acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operational Competitivitate 2014-2020, denumit în continuare POC, în contextul crizei provocate de COVID-19, pentru beneficiarii prevazuti la art. 3, a caror activitate a fost afectata direct sau indirect de raspândirea virusului SARS-CoV-2 sau a caror activitate a fost interzisa prin ordonante militare pe perioada starii de urgenta sau îngradite pe perioada starii de alerta.

Durata de implementare a proiectului a fost de 180 zile, în perioada 21.03.2022 – 17.09.2022 .Date de contact beneficiar:

Adresa: Municipiul Zalau, Str. B.P.HASDEU, Nr. 39, Bloc H-39, Scara A, Etaj P, Ap. 1, Judet Salaj

Reprezentant legal : NEGREAN MIRELA-ANGELA

Tel. : 0769253519

Email: negreanvictor@gmail.com

www.imm.gov.ro

www.inforegio.ro I facebook.com/inforegio.ro

Investim în viitorul tau! Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Regional 2014-2020

Continutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Livram GRATUIT
comenzi de peste 150 lei
Deschidere Colet
la livrarea comenzii
Plata online
card sau ramburs
CENTRUM HP ARTLINE Viva Pens Parker CERTO Scrikss Waterman Leitz NOKI HERLITZ PELIKAN SCHNEIDER KOH-I-NOOR TURIKAN KANGARO MultiCopy SKY COPY DACO ECADA KORES MILAN AURORA ESSELTE PIGNA ALPINO ALCO CARIOCA EPENE MOLIN NIKIDOM OXFORD RAPID WESTCOTT PUKKA PAD ZIPIT PENAC OPUS PAPYRUS ARTIGLIO ATOMA CANON CANSON DATAFLASH DONAU DYMO ELBA ELDON EMTEC EPSON ETILUX EXITON FALCON FLOORTEX FOSKA HAN HELIT HOPAX HSM JALEMA KEJEA LOER&SCHAFER MOBIUS&RUPPERT OFFICE PRODUCTS OPTIMA PANASONIC PHILIPS PIERRE PLASTOREG PROBECO Q-CONNECT SAMSUNG SCHAFER SCHOELLERSHAMMER SIGEL SMIT I-STAY TANEX VEPA BINS XEROX BALLET Sheaffer Eric Krause
vezi lista de brand-uri disponibile

Aboneaza-te la newsletter

Primesti prin email oferta noastra actualizata

Contact

comenzi@realinvest.ro telefon: 0729 308 581
0744 398 816program: Preluam comenzi online 24/7